Word sponsor van de Stichting Veteranenziekte

Als sponsor van de Stichting Veteranenziekte kunt u gebruikmaken van ons logo.

Hiermee helpt u de Stichting nog meer bekendheid te geven!

Voor het aanvragen van het gebruik van ons logo verwijzen wij u naar ons contactformulier, waarmee u ook de algemene voorwaarden kunt opvragen.

Overzicht sponsorpakketten

Sponsorpakket A

Voor € 250,- per jaar kunt u gebruikmaken van ons (sponsor)logo. Hiermee helpt u de Stichting nog meer bekendheid te geven en steunt u onze Stichting

Sponsorpakket B

Voor € 500,- per jaar verzorgen wij jaarlijks een voorlichting/presentatie op een door u aan te geven locatie. Bijvoorbeeld: Presentatie door de Stichting t.a.v. bewustwording Legionellapreventie en gevolgen voor lotgenoten zoals bijv. tijdens ons congres of tijdens de bijeenkomsten.

Sponsorpakket C

Sponsorpakket C is een combinatie van pakket A en B.
Voor € 750,- per jaar kunt u dus gebruikmaken van ons (sponsor)logo en verzorgen wij jaarlijks een voorlichting/presentatie op een door u aan te geven locatie.

Sponsorpakket D

Voor € 1.000,- per jaar zullen wij een vermelding plaatsen van u als sponsor (naam c.q. Logo) in onze stand op de beursvloer b.v. De Vakantiebeurs. Tevens kunt u gebruikmaken van ons (sponsor)logo.

Wilt u onze Stichting steunen?

• Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij vrijblijvend met u de verschillende mogelijkheden.
  • U kunt hiervoor het contactformulier op onze website gebruiken.
  • sponsorformulier (PDF)

Een luisterend oor voor je vragen over Legionella?

Stichting veteranenziekte

De Stichting Veteranenziekte wil graag in contact komen met personen die de veteranenziekte hebben of hebben gehad, of die te maken hebben (gehad) met een ander ziektebeeld dat is gerelateerd aan legionellabesmetting – en die nog niet bekend zijn bij en met de Stichting.