Zorginnovatieplatform maakt winnaars Call voor opschaling bekend

modernmedicineOp dinsdag 9 februari presenteert het Zorginnovatieplatform (ZIP) de negen winnende projecten van de eerste Call voor opschaling. Het ZIP had maximaal 8 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de eerste Call voor opschaling. Maak op 9 februari kennis met de winnende projecten!

In de Call voor opschaling worden succesvolle innovaties op grote schaal toegepast in de zorg. Van de 95 voorstellen heeft het ZIP de beste negen gehonoreerd met een opdracht. Deze projecten dragen op de lange termijn bij aan toegankelijke, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare zorg in Nederland.
De bekendmaking vindt plaats voorafgaand aan het ZIP Café. Het thema van de bijeenkomst is de opschaling van zorginnovaties. Voorafgaand aan de presentatie van de winnende projecten zal een gastspreker de kansen en belemmeringen voor opschaling toelichten.

Wilt u ook meer weten over de winnende projecten die starten binnen de Call voor opschaling? U bent van harte uitgenodigd deze feestelijke bijeenkomst bij te wonen.

U bent op 9 februari 2010 vanaf 16.00 uur welkom in Mammoni Eten & Drinken, Mariaplaats 14, Utrecht. Kijk voor een routebeschrijving op www.mammoni.nl. Vanaf 17.30 uur begint op dezelfde locatie het ZIP Café, deze keer in het teken van eHealth. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er zijn geen kosten verbonden aan uw deelname. U kunt u aanmelden voor zowel de bekendmaking als het ZIP Café door een e-mail te sturen aan info@zorginnovatieplatform.nl.

Meer informatie

Volg ons: