Persbericht – TVVL-Nieuwjaarsbijeenkomst 2013

Op 9 januari a.s. vindt de TVVL-Nieuwjaarsbijeenkomst plaats. Deze middag staat in het teken van innovatie. Stevens Beckers is Cradle to Cradle geaccrediteerd architect en bekroond met tal van internationale prijzen voor architectuur, stedenbouw en technologische innovatie. Deze visionair en trendsetter vertelt deze middag over internationale innovatieve architectuur. Aart van Gelder voorzitter van de TVVL-pijler Impuls presenteert de innovatieve projecten waar TVVL een bijdrage aan levert. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Peter Luscuere, voorzitter van de Maatschappelijke Advies Raad, het TVVL-orgaan dat de maatschappelijke functie van de vereniging borgt.

Inschrijven
De TVVL Nieuwjaarsbijeenkomst vindt plaats op 9 januari 2013 van 14.15 – 18.30 uur in Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Bezoek voor meer informatie en inschrijven www.tvvl.nl.

TVVL
TVVL is het Platform voor mens en techniek en bestaat sinds 1959. TVVL is één van de belangrijkste kennisplatforms op het gebied van utiliteitsbouw en installatietechniek en telt circa 1200 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL bundelt kennis en ervaring uit de verschillende vakgebieden verspreidt deze, ook internationaal, en stelt deze ter discussie.

Volg ons: