Met Stichting Veteranenziekte naar De Nationale GezondheidsBeurs: 50% korting

Een goed voornemen voor het nieuwe jaar! Bezoek De Nationale GezondheidsBeurs van 5 t/m 8 februari 2015 in de Jaarbeurs Utrecht. Nederlands grootste beurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl. Ruim 250 stands en 35.000 bezoekers treffen elkaar rond 6 thema’s: Medisch & Zorg, Beauty & Verzorging, Eten & Drinken, Sport & Avontuur; Body & Mind en eHealth & Technologie. Met motiverende sprekers, workshops, proeverijen, de nieuwste trends rond voeding en gezondheid, gezondheidstesten, demonstraties en advies. Antwoord op vele medische vragen. Verwennerij met massage of make-up. Proeven van bewuste voeding. Bewegen en fitness op elk niveau. Innerlijke rust en ontspanning met sessies op de beurs. Primeurs uit de digitale toekomst. Het gezondste dagje uit voor mensen met gezond verstand!

Tickets met 50% Stichting Veteranenziekte – korting:

Bezoek De Nationale GezondheidsBeurs met 50% korting.
Bestel via: www.plusticket.nl (Gebruik actiecode: LEGION de prijs verandert dan)
Of telefonisch: 026 3779736 (geef aan: actiecode LEGION)
U betaalt dan slechts €10,- per ticket (bestelkosten €1,50)
Kijk voor meer informatie op www.gezondheidsbeurs.nl