Legionella ziekte: aantal gemelde gevallen blijft stijgen

Let op! Deze tekst is geautomatiseerd vertaald en kan onjuistheden bevatten.
Klik hier voor het originele (Duitstalige) bericht: www.wrd.de

Maandagochtend (26/08/2013), is er nog een dood in het Warsteiner ziekenhuis. Het blijft onduidelijk of het gerelateerd is aan de Legionella ziekte. Nog steeds stijgt het aantal patiënten in Warstein en omgeving die zijn toegelaten voor de behandeling. 111 gevallen werden gemeld op de middag.

De Warstein verhoogt de druk om de airconditioner te vinden, de afvoerlucht wordt verantwoordelijk gehouden voor de golf van ziekte legionella in de stad. Eigenaars van de zogenaamde “open koelers” – airconditioners die koele lucht door het water – zijn verplicht om uiterlijk woensdag (28/08/2013) in de stad niet te melden. De burgemeester van Warstein dreigt een boete van maximaal € 20.000 als de eigenaren niet in acht nemen van de planten.
Ziek cijfer zou verder stijgen

De legionella ziekte in Warstein golf wordt steeds groter: 111 mensen zijn besmet met het vermoedelijk veroorzaakt door een airconditioning Legionella, zoals de wijk Soest zei vandaag (26/08/2013). Voor acht van de gevallen was er al een bevestigde laboratoriumresultaten. Op zondag was er 102 gerapporteerde gevallen geweest, donderdag was het aantal ziekten stilgestaan ​​bij 84. Volgens de artsen, maar ze zijn niet zo zwaar als in het begin. Twee mensen, 47 en 53 jaar, gestorven in verband met de golf van ziekte.

De Soest gaat ervan uit dat de bron – waarschijnlijk een airconditioning systeem dat water gebruikt – nu is afgesloten of gedesinfecteerd. Niettemin kan de zieke figuur verder stijgen, zegt de directeur van het graafschap gezondheid afdeling, Dr Martin Renken. “De incubatietijd, dat wil zeggen de tijd tussen de besmetting en het optreden van de symptomen, wordt vijf tot tien dagen met Legionella Dit betekent dat zelfs Als de bron van de stroom is uitgeschakeld ziekte kan de ziekte uit te breken in de komende dagen bij patiënten. “

Volg ons: