U kunt zich door middel van het invullen van onderstaand formulier aansluiten als lotgenoot/donateur bij Stichting Veteranenziekte. Wij vragen een jaarlijkse bijdrage van € 25,- per automatische incasso. Ontvangt u liever een factuur dan betaalt u € 26,50.

De Stichting brengt een paar keer per jaar een blad uit en organiseert tweemaal per jaar een landelijke lotgenotendag. Voor de lotgenotendagen worden sprekers uitgenodigd, is er tijd voor vragen en uiteraard voor informeel lotgenotencontact.

Met uw ondersteuning kunnen we ons voor nog meer zaken inzetten die o.a. betrekking hebben op lotgenotencontact, voorlichting en lotgenotenbehartiging.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Donateur worden
Met het aanvinken van dit veld in het formulier geeft u toestemming aan Stichting Veteranenziekte om een incasso-opdracht te sturen aan uw bank en jaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht t.g.v. Stichting Veteranenziekte.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor na afschrijving contact op met uw bank.
Vraag uw bank naar de voorwaarden.