Word sponsor van de Stichting Veteranenziekte

Als sponsor van de Stichting Veteranenziekte kunt u gebruikmaken van ons logo. Hiermee helpt u de Stichting nog meer bekendheid te geven! Voor het aanvragen van het gebruik van ons logo verwijzen wij u naar ons contactformulier, waarmee u ook de algemene voorwaarden kunt opvragen.

Overzicht sponsorpakketten

Sponsorpakket A

Voor € 250,- per jaar kunt u gebruikmaken van ons (sponsor)logo. Hiermee helpt u de Stichting nog meer bekendheid te geven en steunt u onze Stichting

Sponsorpakket B

Voor € 500,- per jaar verzorgen wij jaarlijks een voorlichting/presentatie op een door u aan te geven locatie. Bijvoorbeeld: Presentatie door de Stichting t.a.v. bewustwording Legionellapreventie en gevolgen voor lotgenoten zoals bijv. tijdens ons congres of tijdens de bijeenkomsten.

Sponsorpakket C

Sponsorpakket C is een combinatie van pakket A en B.
Voor € 750,- per jaar kunt u dus gebruikmaken van ons (sponsor)logo en verzorgen wij jaarlijks een voorlichting/presentatie op een door u aan te geven locatie.

Sponsorpakket D

Voor € 1.000,- per jaar zullen wij een vermelding plaatsen van u als sponsor (naam c.q. Logo) in onze stand op de beursvloer b.v. De Vakantiebeurs. Tevens kunt u gebruikmaken van ons (sponsor)logo.

Wilt u onze Stichting steunen?

• Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag bespreken wij vrijblijvend met u de verschillende mogelijkheden.
  • U kunt hiervoor het contactformulier op onze website gebruiken.
  • sponsorformulier (PDF)