Vrienden Stichting Veteranenziekte

Vrienden heb je nooit genoeg! De Vrienden van de Stichting Veteranenziekte ondersteunen financieel onze activiteiten.

In 2014 kon de Stichting Vrienden van de Stichting Veteranenziekte, als een van de grootste sponsoren, zijn bijdrage leveren aan het door de Stichting Veteranenziekte op 30 oktober 2014 georganiseerde Congres Ketensamenwerking Legionellapreventie 2014.

Voor informatie over dat congres verwijzen we naar:

Ook deze sponsoren hebben zich als ware Vrienden gedragen, waarvoor dank!

In 2015 hebben we een belangrijke donatie ontvangen van BIOLAB ter gelegenheid van de opening van nieuwe vestiging in Barendrecht. www.biolab.nl
In januari mochten we een belangrijke particuliere gift ontvangen van mevr. M. B.
Een toezegging voor een jaarlijkse bijdrage mochten we ontvangen van Jan Waninge van AQUA7, www.aqua7.nl

Daarnaast ontvingen we in 2014 belangrijke bijdragen van:

In 2013 ontvingen we royale bijdragen (o.a. ook voor het houden van lezingen) van:

In 2012 mochten we royale bedragen ontvangen van ons sympathiserende particulieren en bedrijven.