Oproep voor personen die Veteranenziekte hebben of hebben gehad!

De Stichting Veteranenziekte is ontstaan na de grootste legionella-uitbraak ter wereld in maart 1999. Na deze legionella-explosie tijdens de Westfriese Flora overleden – tot nu toe – 32 mensen aan de gevolgen van de veteranenziekte; meer dan 200 mensen werden ernstig ziek. Veel van deze mensen sloten zich aan bij de stichting.

Sindsdien hebben ook mensen die elders de ziekte hebben opgelopen, in binnen- of buitenland, zich aangemeld bij de stichting.

Graag zouden wij als Stichting Veteranenziekte in contact komen met personen die Veteranenziekte hebben of hebben gehad of waarvan het ziektebeeld gerelateerd is aan een legionella besmetting, en die (nog) niet bekend zijn bij en met onze Stichting.

Bent u, of kent u iemand met bovenstaand ziektebeeld, neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

CONTACTFORMULIER