vlinder-var1-xxl

Oproep voor reis-geassocieerde gevallen van veteranenziekte (legionellabesmetting) bij reizen van/naar Dubai

Zoals reeds gemeld in eerdere berichtgeving is door het European Center for Disease Prevention and Control (ECDC ) een toename van het aantal reis-geassocieerde gevallen van veteranenziekte bij reizen van/naar Dubai, (Verenigde Arabische Emiraten – VAE), sinds het begin van het laatste kwartaal van 2016, geconstateerd. Zoals blijkt uit de laatste berichtgeving betreft het minimaal 5 personen in Nederland.

BERICHTGEVING

Graag zouden wij als Stichting Veteranenziekte in contact komen met deze personen. Heeft u veteranenziekte opgelopen die gerelateerd wordt aan reizen van of naar Dubai (of andere landen) neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website.

CONTACTFORMULIER

Graag dit bericht DELEN!