Congressen

Hieronder treft u een overzicht van congressen/symposia aangaande legionella die binnenkort plaats hebben of reeds hebben plaats gevonden.

Congres ketensamenwerking Legionellapreventie

Congres t.g.v. 15 jaar Stichting Veteranenziekte: donderdag 30 oktober 2014

Zoals u in een bijlage bij onze vorige nieuwsbrief heeft kunnen lezen gaan we op donderdag 30 oktober 2014 ter gelegenheid van ons derde lustrum een groot congres organiseren met als centraal thema: Ketensamenwerking om te komen tot een optimaal proces van Legionellapreventie.

Dat congres willen we graag organiseren met diverse partijen uit o.a. de bouw- en installatiewereld. Inmiddels zijn er al wat contacten gelegd, maar als u nog suggesties heeft voor deze dag (bijv. sprekers, onderwerpen, praktijkvoorbeelden, e.d.) en u behoort tot een van onderstaande branches:

• architecten, ontwerpers en tekenaars van gebouwen
  • ontwerpers en tekenaars van watertechnische installaties
  • investeerders van duurzame gebouwen
  • bouwaannemers
  • bouworganisaties
  • installatiebedrijven
  • organisaties van installatiebedrijven
  • woningbouwcorporaties
  • waterleidingbedrijven
  • opdrachtgevers, zoals zorginstellingen, ziekenhuizen, hotels e.d.

Dan horen we graag van u, ook als u ons financieel wilt steunen!

Neem contact op met Monique Bastmeijer via technischezaken@stichtingveteranenziekte.nl of Fred Bertrand, voorzitter@stichtingveteranenziekte.nl.