Legionella Award voor Will Scheffer

Den Haag – De Stichting Veteranenziekte heeft op dinsdag 12 december 2006 haar tweede Legionella Award uitgereikt aan de heer Will Scheffer. Dat gebeurde tijdens een Legionella-congres in Den Haag.

Legionella Award 2006

Will Scheffer neemt de Legionella Award 2006 in ontvangst

Will Scheffer is al jarenlang verbonden aan de installatiebranche Uneto-VNI. In 2005 was hij gastspreker tijdens de najaars-Lotgenotenendag in het Noorder Dierenpark in Emmen. De Stichting Veteranenziekte onderstreept met de Award de onvermoeibare inzet van Scheffer op allerlei terreinen om Legionella te voorkomen. Prof. dr. ir. Dick van der Kooij, Lid van de Advies Raad Legionellapreventie, reikte de prijs onder grote belangstelling uit. Links op de foto dhr. Hatenboer, van Hatenboer Water.

De eerste Legionella-award werd in 2004 uitgereikt aan prof. dr. P. Speelman, hoofd infectieziekten AMC-Amsterdam en lid van de Adviesraad Legionella Preventie.